prijsniveau

Ik besloot om mijn week afsluiten met wat meer AUD / JPY de handel op markten Wereld .

De enige prijsniveau had ik meteen in het spel was de dagelijkse spil niveau (paarse lijn) op 89,258. Als je hebt gelezen mijn blog  voor een bepaalde hoeveelheid tijd, zult u zien dat de dagelijkse draaipunt trades zijn een set-up die ik graag regelmatig te nemen, vooral wanneer de markt beweegt om dat niveau voor het eerst in de beursdag .

De markt maakte zijn eerste stap naar beneden naar de 89,258 draaipunt op de 01:20 (EST) kandelaar, viel door een paar pitten, voordat ze een back-up en sluiten boven het niveau. Dit, in een prijs-actie zin, is een teken van afwijzing voor mij en helpt om het gebied als een niveau waard trading valideren. In dit geval had de spil met succes gehouden als steun, zeer nieuwe beoordelingen dus ik nam een calloptie op de re-touch van 89,258 op de 1:25 kaars. Omdat ik handelde met de markten van de wereld voor de huidige handel, expiries zijn 5-10 minuten in lengte, die hebben geleid tot deze handel te sluiten op de volgende kaars.

Dit bleek een goede handel en won met meer dan zes pitten. Het enige wat ik graag over de AUD / JPY is dat het bijna altijd in beweging tegen een vrij stabiele clip. Uiteraard krijgt een vrij goede boost tijdens de Aziatische en Australische markt uur – de twee markteconomieën de munteenheden in het paar relevante – en dan een keer de Europese en Amerikaanse handel wereld in het spel komt, blijft het op in een krachtig tempo.

De markt voor de rest van de dag was interessant. Er was echt niet zozeer een trend te spreken, en verscheidene steun- en weerstandsniveaus vormden, maar hun robuustheid was niet zo goed als ik zou de voorkeur hebben. Als ik was super, super kieskeurig ik waarschijnlijk niet worden verhandeld zou hebben meer die dag. Maar ik was in staat om de set-ups die ik voelde me de moeite waard zou zijn en had een goede kans uit te werken te vinden. Het doel is Bezoek deze site natuurlijk nooit een perfecte set-ups te vinden, maar de set-ups die een grote kans uit te werken in het voordeel te hebben.

Ik wilde niet naar de 89,397 weerstandsniveau handelen (hoewel ik de kans had) als gevolg van de valse breaks die op de vorming van het niveau van de prijs had plaatsgevonden. Zoals je misschien wel eens gehoord ik zeggen vóór, valse breaks dienen altijd als een waarschuwing dat de prijs waarschijnlijk een steun of weerstand niveau in de toekomst inbreuk kunnen zijn.

Maar ik heb er vertrouwen in de handel in de 89,337 steunniveau zes pitten eronder. De markt had een lichte voorkeur voor het behoud van een uptrend voor het afgelopen uur en de twee re-raakt van 89,337 was goed op de 3:15 en 3:25 kaarsen gehouden. Dus besloot ik om een call-optie op de re-touch van 89,337 op de 3:30 kaars te nemen. de Broker winnaar Deze handel ging tegen mij recht uit de vleermuis, maar uiteindelijk beslecht tussen de recente zes-pip trading range (89,337-89,397) voor een vier-pip winnaar.

 

Twee andere prijsniveaus heb ik besloten om af te bakenen voor de toekomst waren 89,423 en 89,457, die diende als weerstand. Ik heb geen prijsniveaus als steun voor potentiële calloptie set-ups tussen 89,337 en de dagelijkse spil op 89,258 overwegen. Als de markt ooit gebeurt er met steun of weerstand vormen een paar pitten uit de buurt van een dagelijkse draaipunt of een belangrijke Fibonacci retracement niveau (dat wil zeggen, afkomstig uit prijsbewegingen op de hogere tijd compressies), het is meestal slechts een tijdelijke bounce voordat het daadwerkelijk zal raken het niveau.

Ik wist ook niet meer pivot trades voor de dag. Ik was vooral op hun hoede van de schending van de spil die eerder in de ochtend had plaatsgevonden en http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ voelde dat het misschien weer zou kunnen gebeuren en misschien zelfs een neerwaartse trend te ondersteunen. Maar de markt besloot uiteindelijk boven de spil niveau te blijven.

Ik had 89,423 overwogen voor put-opties, maar niets netjes set-up daar, dus ik begon gericht op maximaal op 89,457 plaats, die was rond de dag van de huidige hoge. En ja hoor, was ik in staat om een laatste handel te vinden voor de dag op het niveau van 89,457. Prijs raakte hem op de 7:15 kaars en verworpen. Het sloeg een vleugje op de volgende kaars, maar ik was in staat om in de put-optie op de 7:25 kaars en was in staat om een winnaar van optiesonline iets meer dan twee pitten te krijgen.

 

Dat was het voor de dag. Ik heb net donderdag en vrijdag de handel standaard binaries uit de vijf-minuten grafiek, maar was in staat om een solide 6/7 ITM te voltooien over die twee dagen op een heel ander paar (AUD / JPY).

Volgende week zal ik waarschijnlijk ga terug naar mijn USD / CHF de handel op Trade Rush , maar ik zou ook graag een andere dag van de handel 60 seconden opties omvatten. Ik heb ook nagedacht over het doen van wat goud futures binaire handel, als goed. Ik heb een aantal metalen handel in het verleden, omdat de uitbetalingen waren erg goed in Markten World, en het schijnt nog steeds, zelfs onder de variabele payout structuur die zij op dit moment in dienst trouw aan te houden. Plus, ik geniet van het mengen van de dingen een beetje op de gelegenheid. Echter, voor handelaren die net beginnen, ik beveel steken met elke dag de handel in de hetzelfde actief om echt haar algemene gedrag te leren. Er is iets voor te zeggen om met dat gevoel van stabiliteit in uw handel regime en de handel in hetzelfde actief kan een zeer belangrijk onderdeel van zijn.