zoek naar de volgende winnende handel

Handelaren zijn altijd op zoek naar de volgende winnende handel, maar vaak is de handel niet genomen die uiteindelijk het succes van een handelaar bepalen.

Sommige dagen hebben een sterke prijs trends, en het potentieel voor winnende trades-als je de handel in dezelfde richting als de trend-vrij hoog. www.optiesonline.com Andere dagen is de prijs actie is niet zo duidelijk; het is schokkerig en richtingloos. Hoewel het mogelijk is om geld te verdienen op zulke dagen, de kansen zijn lager.

In plaats van te proberen om geld te verdienen op zulke dagen, moet het doel zijn om handel te minimaliseren. Op schokkerig dagen is het mogelijk om vele handel signalen te krijgen, maar weinig waarschijnlijk goed uit te schakelen.Daarom is het doel is om transacties te minimaliseren door alleen trades te nemen met een grote kans uit te werken, URL en heel vaak dat zal betekenen dat u mag geen trades helemaal te maken.

In de zoektocht naar een winst op een dag te maken met slechte marktomstandigheden, vaak eindigt de dag van het zijn een verliezer. Nu heb je een goede dag alleen maar om terug te maken de verliezende dag, als je in plaats daarvan kon de hier verliezende dag helemaal vermeden.

21 november geeft een voorbeeld in de EUR / USD. Een prijs spike een paar uur voor de VS sessie opzetten van een algemeen bullish toon, maar na deze markt niet in staat was te volgen door op elke prijs beweegt.

Figuur 1. EUR / USD – 5 minuten grafiek

 

In figuur 1 is er een prijs piek hoger, wat aangeeft op zoek naar long posities is de ideale strategie. Toch, als de Amerikaanse sessie begint (lichtgeel) de prijs niet in staat is om nieuwe highs te maken. Daarom is de markt heeft noch een opwaartse of neerwaartse vertekening-it is richtingloos.

Merk op hoe de bewegingen hebben geen http://www.optiesonline.com/anyoption/ follow-through. Een daling wordt niet gevolgd door een druppel, maar een ommekeer in de tegengestelde richting; evenzo is een rally, gevolgd door een daling, en niet een andere rally.

De handel in dit soort omgeving kan moeilijk zijn. De meeste dagen zijn niet dit echter graag, dus de keuze om niet te handelen wanneer deze voorwaarden aanwezig zijn, is meestal een wijs besluit. Het is beter om te wachten tot de prijsactie meer directioneel is bevooroordeeld. Tijdens een trend de prijs beweegt in een richting, trekt terug en blijft bewegen in die richting waardoor hogere toppen en hogere dalen bij een uptrend.

Dit zorgt voor het kopen op pullbacks en vergrendelen in een winst op de volgende golf hoger. In figuur 1 dat niet al optreedt.Op een dag als 21 november Externe link Artikel de uitdaging is om te voorkomen dat impulsieve, lage waarschijnlijkheid trades die uiteindelijk kost je geld.

Er waren geen grote kansen tijdens het deel van de VS sessie weergegeven in figuur 1, en dat betekent dat u uw kapitaal hebben bewaard voor goede mogelijkheden die langs komen in de toekomst.

Het is de handel je niet nemen dat meestal het bepalen van uw uiteindelijke succes. Door het behoud van het kapitaal op dagen als deze, hoeft u niet te toon mijn persartikelen maken die verliest terug, en je hoeft niet in winst die u al hebt gemaakt te snijden.

Het verliezen van dagen te doen plaatsvinden, maar veel te verliezen dagen kan worden voorkomen door alleen te kijken naar de totale structuur van de dag. Als de voorwaarden niet geweldig, het is best niet te verhandelen.