Bitcoins

Bitcoin-prijspiek in december 2021 als ‚main bull run‘ begint – Willy Woo

Een herstel van de relatieve sterkte-index van Bitcoin echoot begin 2017, voorafgaand aan maanden van opwaartse prijsactie tot recordhoogtes van $ 20.000.

Bitcoin ( BTC ) staat aan het begin van zijn volgende „main bull run“ en de prijspiek zal pas eind 2021 raken, gelooft de bekende analist Willy Woo.

In een van de vele recente Twitter-discussies op 11 november produceerde de maker van statistische bron Woobull nieuw bewijs dat de prijsstijgingen van Bitcoin Evolution nog maar net begonnen zijn.

Woo: Bitcoin RSI „gewoon aan het opwarmen“

Door een grafiek te uploaden met de relatieve sterkte-index (RSI) van Bitcoin, merkte Woo overeenkomsten op tussen het huidige gedrag van de metriek en dat van begin 2017.

“Groene cirkel geeft aan waar we ons bevinden in deze macrocyclus. Start van de belangrijkste bull-run (voor het geval het niet al duidelijk is), ”merkte hij op.

“BTC’s on-chain Relative Strength Index is net aan het opwarmen. Rode verticals zijn de halveringen en zorgen voor de bullish supply shock-impuls. “

RSI kijkt naar het prijsgedrag over een bepaalde periode. De berekening omvat de verhouding tussen de gemiddelde sluitingen hoger en lager over die periode.

Woo gebruikte zijn eigen 365-dagen RSI-kaart en de metingen volgen op zijn positie tijdens een vorige update in juli. Destijds beëindigde Bitcoin een periode van zogenaamde RSI-compressie, die gepaard ging met een reeks hogere dieptepunten en lagere hoogtepunten voor de BTC-prijs.

In juli voorspelde Woo dat de bull-run in het vierde kwartaal van 2020 zou beginnen en in 2021 zou lopen – iets dat tot dusverre werkelijkheid is geworden. Nu suggereert hij dat de nieuwe bullish fase pas over ongeveer een jaar de top bereikt.

„Mijn keuze is december 2021, ik moet verkopen om belasting te betalen zoals de vorige keer“, antwoordde hij toen hem werd gevraagd naar een waarschijnlijke piek.

2021 wordt het jaar van de prijsrecords van BTC

Zoals Cointelegraph meldde , is Woo verre van de enige die beweert dat de prestaties van Bitcoin in de afgelopen weken een anomalie zijn, die later naar beneden zal corrigeren.

Real Vision CEO Raoul Pal en Gemini Exchange mede-oprichter Tyler Winklevoss hebben beide verklaard dat een nieuw record voor BTC / USD niet later dan Q1 volgend jaar zal komen.