Bitcoins

BTC-prisanalyse: Etter å ha krasjet $ 2K, vil Bitcoins siste gjenoppretting holde seg?

Bitcoin-prisen har endelig begynt å korrigere fra sin parabolske rally til nye all-time highs. Under den europeiske handelssesjonen i dag så vi det første timelyset tett under støtten til det bearish stigende kilemønsteret (gule linjer), rundt 09:00 UTC.

Stigende kiler er klassiske bearish reverseringsmønstre og resulterer vanligvis i sterke korreksjoner

Morgenens utbrudd signaliserte til resten av markedet at Bitcoin Revolution var i ferd med å dykke skarpt, og i løpet av få minutter etter at det nye lyset startet, falt bitcoinprisen over $ 980. Den sterke RSI-avviket på Bitcoins diagram (gul linje på RSI) var også en sterk indikasjon på at den forrige opptrenden ble svekket og at en korreksjon snart var på kortene.

47 milliarder dollar ble utslettet i løpet av reverseringen, ifølge Coinmarketcap- data , som nådde $ 21 874 før de brøt over 23 000 dollar.

Prisnivåer å se på kort sikt

På BTC / USD-diagrammet hver time kan vi se at 200-EMA (rød) ga den sterke støtten BTC trengte for å presse tilbake mot den første nedturen. Siden den gang har okser klart å iscenesette en utvinning helt tilbake mot 50-EMA (blå), som nå fungerer som en motstand mot intradag.

Dette punktet overlapper også toppmotstanden til et nøkkel S / R-område (øverste grønne linje), som frem til i dag hadde bidratt til å øke Bitcoins pris i løpet av gårsdagens handelsøkt. Vi bør nå forvente at BTC vil kaste seg tilbake fra dette området og fortsette nedover – med mindre det selvfølgelig kommer betydelig fartmoment under den asiatiske handelssesjonen senere i dag.

Ser vi nedenfor, vil vi se på følgende områder for å gi tilbakevendende muligheter for bullish handelsmenn resten av denne uken;

(1) $ 22.700 – 0.236 Fibonacci-nivå og nøkkel S / R-nivå.
(2) $ 22,300 – Bestill blokkeringssone (andre grønne linje fra toppen).
(3) $ 21,950 – 200 EMA-linje (rød).
(4) $ 21,730 – 0,382 Fibonacci-nivå og bunnivå i neste ordens blokkeringssone.

Hvis Bitcoin-okser kan bryte tilbake over 50-EMA-linjen på kort sikt, vil imidlertid det tidligere stigende kilestøttenivået og den røde sonen rundt $ 24.000-området være de viktigste motstandene å overvinne.

Total markedskapital: 660 milliarder dollar.
Bitcoin markedskapital: 430 milliarder dollar.
Bitcoin dominans: 65,3%