Bitcoins

Steunt The Project Bitcoin Trader?

De populaire Australische talkshow die het laatste nieuws en de laatste trends bespreekt, onderschrijft blijkbaar het populaire handelsplatform Bitcoin Trader. Dit geavanceerde handelssysteem zou het beste zijn dat de wereld ooit heeft gezien.

De populaire Australische talkshow die het laatste nieuws en trends besprak, onderschrijft blijkbaar het populaire handelsplatform Bitcoin Trader. Dit state of the art handelssysteem is naar verluidt het beste dat de wereld ooit heeft gezien! Dit platform heeft deel uitgemaakt van vele laatste trends, maar was het echt in de show?

Maar heeft The Project dit platform echt onderschreven of is het weer nepnieuws? Misschien onderschrijven ze wel een ander product?

Wat is het project?

The Project is een Australische talkshow waarin nieuws en actualiteiten worden besproken op Network 10. Deze talkshow van een uur, voorheen bekend als het 7 PM project, loopt al 11 series en is een van de meest bekeken programma’s in het land.

Het programma wordt gepresenteerd door:

 • Waleed Aly
 • Carrie Bickmore
 • Peter Helliar
 • Lisa Wilkinson
 • Peter van Onselen

Deze presentatoren worden door de week vaak bijgestaan door panelleden. Deze panelleden voegen een nieuw perspectief toe aan de show.

Panelleden die zijn opgetreden zijn onder meer:

 • Steve Price
 • Susie Youssef
 • Gorgi Coghlan
 • Tommy Little
 • Ryan Fitzgerald
 • Rachel Corbett
 • Fifi Box

De show bevat ook veel speciale gasten en beroemdheden die aanschuiven voor specifieke onderwerpen. De hoofdverhalen die in een aflevering worden gedeeld zijn vaak humoristisch, maar inzichtelijk. Dit helpt de kijkers top worden vermaakt en leren op hetzelfde moment.

De eerste aflevering ging in première op 20 juli 2009 en is sindsdien steeds succesvoller geworden. Zelfs toen het Coronavirus pandemie uitbrak, heeft de crew de show door laten gaan. Door wijzigingen aan te brengen om te voldoen aan de Australische wetten inzake sociale distantie, bleven ze hun publiek blijven benaderen.

Wat is Bitcoin Handelaar?

Bitcoin Trader is een geavanceerd handelsplatform dat gebruikers in staat stelt te handelen met behulp van een auto trader. Studies hebben aangetoond dat auto trader beter kan handelen dan veel menselijke handelaren. Dit is te danken aan zijn emotieloze, op gegevens gerichte handelssysteem. Het systeem is nogal de buzz in het nieuws met een aantal stellaire beoordelingen en feedback wordt gegeven.

Het systeem heeft vele spamtests doorstaan en maakt gebruik van gerenommeerde brokers om de gegevens en het geld van hun gebruikers veilig te houden.

Waarom is Bitcoin zo populair?

Veel mensen vragen zich af waarom ze überhaupt zouden moeten handelen in Bitcoin? Waarom krijgt het zoveel aandacht? En kunt u eigenlijk wel geld verdienen met de handel in Bitcoin?

Bitcoin is een van de makkelijkste munteenheden om in te handelen door zijn toegankelijkheid. Het is zeer liquide en maakt het makkelijk om het te kopen of verkopen. Veel handelaren hebben goede winsten gemaakt met de munt, maar het is een uitdaging en kan tot verliezen leiden.

De uitspraak? – Heeft The Project Bitcoin Trader onderschreven?

We hebben wat onderzoek gedaan om uit te vinden of dit gerucht waar is. Het antwoord is categorisch nee. The Project heeft Bitcoin Trader of enig ander platform in de show niet aanbevolen. Ze zijn gepubliceerd in een paar nieuwsartikelen waar ze dit bevestigen.

Veel zwendelmakelaars hebben zich gericht op beroemdheidsshows als deze om populariteit te winnen voor hun eigen producten. Echter, dit gerucht, al dan niet gestart voor promotioneel gewin, is zeker vals.

The Project is een van de meest populaire talkshows in Australië. De show behandelt in zijn dagelijkse uitzendingen diverse actuele gebeurtenissen en nieuwsonderwerpen. De show is het onderwerp geweest van geruchten dat de Bitcoin-handelaar zou zijn goedgekeurd. Deze geruchten zijn vals en onwaar.